Sådan forhandlede DBU sig til tavshed
Nicklas Bendtner har ifølge en 31-årig hotelgæst undskyldt for, at han overfaldt gæsten. Foto: Polfoto, Jens Dresling / POLFOTO
DBU tilbød en 31-årig mand en undskyldning og en signeret fodboldtrøje til gengæld for, at han ikke udtalte sig om tumult med Bendtner.

Efter den meget omtalte episode på Hotel Marienlyst i Helsingør, hvor Nicklas Bendtner og Daniel Agger kom op at toppes med den 31-årige hotelgæst, Jesper Jensen, forsøgte DBU at lægge låg på episoden ved at indgå en aftale med Jesper Jensen.

Det skriver Ekstra Bladet.

DBU arrangerede et forsoningsmøde mellem Nicklas Bendtner og Jesper Jensen, hvor det blev aftalt, at hvis Bendtner undskyldte for episoden dagen i forvejen, og Jesper Jensen fik den landsholdstrøje, som Bendtner skulle bære under tirsdagens venskabskamp mod Finland, ville begge parter lægge låg på sagen og undgå at udtale sig til pressen.

Jesper Jensen havde allerede henvendt sig til Nordsjællands Politi, fordi han følte sig overfaldet af Nicklas Bendtner, men han gik alligevel med på aftalen, forklarer han til Ekstra Bladet.

"Det var kun, fordi jeg følte, at Nicklas Bendtner mente det, da han sagde undskyld, at jeg gik med til at lægge låg på," siger Jesper Jensen.

"Der var en advokat i rummet, hvor mødet blev holdt. Han sagde, at hvis jeg ikke siger noget, hvis DBU ikke siger noget, og hvis Bendtner ikke siger noget, så har politiet ikke en sag."

Han forklarer yderligere, at han ikke har noget problem med Nicklas Bendtner, men at han udtaler sig, fordi DBU brød aftalen og fik ham "til at ligne den skyldige."

DBU udsendte i går en redegørelse, hvori kommunikationschef Lars Berendt blandt andet skrev, at spillerne ikke havde brudt DBU's disciplinære regler.

"DBU - herunder landsholdsspillerne - finder på grund af politiets efterforskning og vurdering af anmeldelsen som værende grundløs, samt et vist hensyn til anmelderen, ikke anledning til at kommentere forløbet og episoden yderligere end nærværende redegørelse."

Kilde: Ekstra Bladet