Bendtner ville bare have sex

Nicklas Bendtners seneste scoring fortæller, at hun blev udnyttet af den unge fodboldspiller, og at han bare ville knalde.
Om han er ligeså smidig i sengen som på fodboldbanen, kan kun baronessen og andre af scorekarlens mange erobringer vide.
Om han er ligeså smidig i sengen som på fodboldbanen, kan kun baronessen og andre af scorekarlens mange erobringer vide. Foto: Scanpix Denmark, Reuters, Toby Melville

Fodboldspiller Nicklas Bendtner ligger ikke på den lade sige, hvad angår erobringer af flotte damer.

Nu melder en tidligere Robinson-deltager ud, at hun efter en kort affære med Arsenal-angriberen føler sig udnyttet. Det fortæller Ditte Hapel til Se og Hør.

"Jeg forudså det, og han nægtede, han var sådan en," fortæller den smukke og langhårede brunette.

Det begyndte for et par uger siden, hvor de to mødte hinanden på natklubben Simons i København. Efterfølgende havde de en date, der endte med lagengymnastik natten lang i den 23-årige fodboldspillers store penthouselejligehed i København.

Dagen efter kommer det nye par angiveligt op at skændes i Bendtners lejlighed til en fest, og Ditte tager hjem til sig selv. Samme nat blev Bendtner set forlade en bar i indre by med to piger. Siden da har de to ikke haft kontakt.

"Jeg følger mig udnyttet, Men jeg er ligeglad. Jeg er videre," fortæller den tidligere reality-deltager.

Kilde: Se og Hør

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.