Sådan får du skovlen under en mand
Få tre tricks til at vinde ham, du kan li´ Scanpix
Du er faldet for en fyr, men du er ikke helt sikker på, at han føler det samme for dig…endnu. Med et par smarte træk får du ham nemmere til at blive forelsket.

I har datet et stykke tid, og du er faktisk blevet ret så glad for ham. Du spekulerer samtidig over, hvad han egentlig føler, og om han også er ved at falde for dig. Og i håbet om, at han snart bliver forelsket, så er du sødere, sjovere og endnu smartere, end du plejer. Men det er ikke vejen frem, ifølge parterapeut Rori Ray.

LÆS OGSÅ: SÅ meget påvirker mænd dig

Nej, for som hun siger, så er kærlighed altså ikke en rationel følelse, og derfor får din sødhed og forståelse dig ikke langt. Men det gør til gengæld tre gode råd, som hun uddyber på sin parforholdsportal, Have The Relationship You Want.

Giv ikke mere end du får

For at få en mand til at føle kærlighed for dig, skal han kunne mærke, at du er i stand til at tage imod den. De fleste af os er gode til at give, men ikke så gode til at tage imod, og det skal du øve dig på, hvis du vil vinde manden, forklarer Rori Ray:

- En mand bliver faktisk mindre interesseret, hvis du giver mere af dig selv, end han får lov at give igen.

Og hvorfor nu det? Jo, når du overplastrer ham med opmærksomhed, middage, gaver og altid forsøger at gøre ham tilfreds, så får det ham nærmere til at opfatte dig som en mor eller ven, i stedet for at få en romantisk følelse til at vokse. Så piger, hold igen!

LÆS OGSÅ: Derfor skal du aldrig give din mand den kolder skulder

Overgiv dig ikke, før han også gør det

Du er vild med ham, og du vil så gerne have ham til at sige, at I skal være et par. Men jo mere du presser ham, snakker om det og forsøger at lede ham i den retning, jo mere skubber du ham væk.

Hold derfor altid en bagdør åben. Vid, at I ikke er et par endnu og behold dermed noget af din personlige styrke. Gør det, frem for at true dig til et forhold eller stille ham ultimatums. Vil han dig, så kommer han til dig, og du har bibeholdt din klasse, styrke, grænser, og han må arbejde lidt for at få dig.

LÆS OGSÅ: Sådan når I klimaks samtidig

Giv ikke gaver, middage eller betal for dates

Ja ja, vi lever i en moderne verden, hvor mænd og kvinder bør være lige og så videre…men den holdning får dig ikke langt, når du kæmper for at hale en mand i land på kødmarkedet.

Hvorfor ? Jo, det med at betale kan godt gøre forskellen på, om han opfatter jeres møde som en date eller blot et møde mellem kommende venner. Selvfølgelig er alle mænd ikke sådan, så der er undtagelser. Men de fleste mænd kan altså godt lide at forkæle deres dame…så hvorfor ikke lade dem!