Sådan når I klimaks samtidig
Hvor tilfredsstillende er jeres sexliv...har I brug for lidt hjælp til at gøre det bedre? Scanpix
Det er noget helt særligt, når sex ender med et fælles klimaks. Det er ikke altid så nemt, som det lyder – men følger I rådene her, så bliver det lidt lettere.

Sex er skønt og vigtig for parforholdet. Det er godt i sig selv, men det er bedst, når det ender i en orgasme og gerne samtidig. Dét har Femina kigget lidt nærmere på, og psykoterapeut og forfatter Terje Nordberg er kommet op med nogle råd, der får jer til at komme lidt tættere på.

Femina opridser seks ting, der kan hjælpe jer på vej:

1.
Før I går i gang, så skal I snakke om jeres forventninger og beslutte jer for, hvad I hver især ønsker af jeres sexliv. Drømmer I om at finde derhen, hvor I kan komme samtidig, så lad det være et mål – men pas på med at lade det blive et præstationsræs, der ender med at tage det sjove ud af jeres sexliv.

LÆS OGSÅ: Se hvorfor dit ansigt takker dig for at være sur

2.
Det sker ikke af sig selv. I er nødt til at kramme, kysse, røre og gøre noget ud af forspillet. På den måde er I begge varmet op og lige i stødet til det, der skal ske.

3.
Det findes ikke en større humør-dræber end en telefon, der ringer, eller børn der kommer farende hjem fra skole. I skal altså huske at slukke telefonerne, låse døren, aflyse kaffeaftaler og ikke døjer med tanker om tøjvask, indkøb eller dagens arbejdsopgaver, hvis I vil have noget ekstra ud af jeres sexliv.

4.
Din mand skal være klar til at holde igen, hvis du ikke er lige så langt i processen, som han er. Det er en svær balance, men den er vigtig, hvis I skal nå sammen i mål.

LÆS OGSÅ: Put aldrig disse ting i dit ansigt

5.
En aftale er en aftale – har I aftalt, at I virkelig skal forsøge at opnå orgasme samtidig, så kan det ikke nytte, at din mand svigter dig, når sidste stadie er nær. Det kan selvfølgelig smutte, men han skal altså være indstillet på ikke at komme, før du siger til.

LÆS OGSÅ: Anne Louise Hassing om minder og rødvin

6.

I er nødt til at kommunikere undervejs – det kan gøres med små søde ord eller med hænderne og små anvisninger. Og fortvivl ikke, det kan tage tid at lære hinandens signaler at kende, men øvelse gør mester.

via Listen To News