Godt tip: Giv ikke din mand en kold skulder
Læs her, hvorfor du helst skal undgå at give din mand en kold skulder scanpix
Er du utilfreds med din mand, så tag diskussionen med ham i stedet for at være tavs, for det kan vise sig at være mere brugbart end at lægge ham på is.

Du kan ikke forstå, at din partner ikke kan forstå dig. Han gør alting omvendt af, hvad du synes, og når du får nok, så siger du ikke fra, men trækker dig i stedet væk og surmuler. Det løser ikke situationen.

LÆS OGSÅ: Sådan når I klimaks samtidig

Har du i stedet prøvet at snakke med ham og forklare, hvad du føler og mener? Hvis ikke, så viser undersøgelser bragt i magasinet American Psychological Association, at du godt kan komme i gang NU.

Psykologiprofessor Keith Sanford fra Baylor University forklarer til The Telegraph, at tavshed i et forhold er skidt. Det samme er forventningen om, at partneren kender til ens følelser, og til sammen er dette de to største syndere i et forhold.

-Stort set alle gør det her fra tid til anden, men du vil se mere af det i et forhold, der er ude på en glidebane. Det handler om at fastholde autoritet, kontrol og distance.

Og det fungerer ikke for et forhold, fortæller professoren, for det vil blot gøre situationen værre og hive jer fra hinanden som par.

LÆS OGSÅ: Sådan kører du sikkert med kæledyret

Snak sammen

Fungerer jeres forhold sådan, at der altid er en, som kører den tavse linje, så vil den anden partner trække i den anden retning – presse på, beklage sig og forlange, hvilket får den tavse til at trække sig endnu mere.

Det dur ikke. I stedet skal I snakke sammen og være bevidste om jeres mønstre, fortæller professor Keith Sanford:

- Det handler om, at begge parter skal være bevidste om, at disse mønstre opstår og sammen finde alternative måder at kommunikere på – en mere konstruktiv og høflig måde at løse en konflikt på.

LÆS OGSÅ: Har du dobbelthage? Sådan slipper du af med den

I skal altså stoppe jeres tavse spil nu og i stedet forsøge at løse konflikter anderledes. Det kræver, at I begge er indstillet på at ændre adfærd og professoren indrømmer da også, at det ikke altid er lige nemt:

-Sommetider så er det nemmere sagt end gjort!

via Listen To News