Rockerfirma tjente fedt på skybrud
Fire mænd fra et firma med tilknytning til Bandidos er i dag blevet fængslet for skattesvig. Foto: Joachim Adrian
Et firma med tilknytning til Bandidos har tjent fedt på det væmmelige sommervejr. I dag er fire blevet fængslet for skatte- og momssvig.

Enkelte har haft rigtig stor glæde af det voldsomme regnvejr, der har plaget danskerne den seneste tid.

I dag er fire mænd, hvoraf tre har tilknytning til rockergruppen Bandidos, blevet fængslet for skatte- og momssvig af særlig grov beskaffenhed, efter at have svindlet med et entreprenørfirma, der har tjent styrtende på især skybruddet.

Det skriver ekstrabladet.dk.

Entreprenørfirmaet har haft en stor million-omsætning ved svindlen, der er foregået fra 1. oktober 2009.

"Vores sigtelse går på, at firmaet har haft flere end 100 håndværkere ansat uden, at der er afregnet A-skat, moms og bidrag. Især efter skybruddet har der været meget at lave for firmaet," siger vicepolitiinspektør Lisbeth Jessen fra politiets bandeenhed Task Force Øst.

To kvinder med tilknytning til firmaet var også sigtet, men de slap for varetægtsfængslingen.

Den ene mand er fuldbyrdet medlem af Bandidos. Han er også sigtet for ulovlig besiddelse af et våben.

Det var under en "Al Capone-aktion" tidligere i dag, at de seks blev anholdt. Aktionen har navn efter den notoriske New York gangster, fordi man forsøger at ramme de kriminelle på økonomien i stedet for andre forbrydelser, der kan være svære at bevise. Akkurat som Capone endelig blev sat bag tremmer for mindre skattesvig.

Under aktionen blev i alt ni anholdt, men de seks, der blev fremstillet i grundlovsforhør i dag, formodes at være bagmændene.

Kilde: ekstrabladet.dk