Real Madrid slår vild mål-rekord
Real Madrids Karim Benzema, her nummer to fra venstre, hyldes af sine medspillere, efter han gjorde det til 1-0. Foto: Polfoto/AP Photo/Arturo Rodriguez / POLFOTO
Den spanske kongeklub scorede tre mål i løbet af ni minutter. Det er ny rekord i Champions League.

Det svarer til et mål hver tredje minut i snit.

Den spanske mesterklub Real Madrid kan efter tirsdagens kamp i Champions League nu prale af en helt særlig imponerende rekord. Det skriver sporten.dk.

Kroaterne fra Dinamo Zagreb var i forvejen på en hård opgave mod kongeklubben. Og hvis de havde bare de mindste drømme om at løbe af med en sejr på udebane, blev drømmene yderst hurtigt slukkede.

Blot to minutter inde i første halvleg gjorde franske Karim Benzema det nemlig til 1-0 med en inderside-afslutning, og kun fire minutter senere fulgte José Maria Callejon op med endnu et mål i kassen.

Mens kroaterne forsøgte at ryste den hårde start af sig, lykkedes det i niende minut argentinske Gonzalo Higuain at øge den spanske føring til 3-0 efter et flot solo-løb.

Samlet set er de tre rappe bomber også den hurtigste føring på 3-0 i Champions League.

Den gamle rekord tilhørte VfB Stuttgart, som i 2009 brugte hele 11 minutter mod Unirea Urziceni fra Rumænien på at opnå de samme cifre.

Kilde: Sporten.dk