Real Madrid henter brasilianer til midtbanen
Real Madrid-træner Carlo Ancelottis midtbane får endnu en forstærkning i skikkelse af Lucas Silva fra den brasilianske klub Cruzeiro. Foto: Daniel Ochoa de Olza/AP
Real Madrid har købt Lucas Silva i Cruzeiro. Brasilianeren bliver præsenteret i Madrid mandag eftermiddag.

To dage efter, at indkøbet af det 16-årige norske supertalent Martin Ødegaard blev offentliggjort, er Real Madrid klar med næste tilføjelse til klubbens i forvejen stærke trup.

Champions League-mestrene har sikret sig den brasilianske midtbanespiller Lucas Silva, der har skrevet en kontrakt gældende til sommeren 2020.

Silva har hidtil spillet for hjemlandets mesterklub, Cruzeiro, der modtager 14 millioner euro (104 millioner kroner) som kompensation for at slippe U21-landsholdsspilleren.

- Det er en drøm, der går i opfyldelse, siger Silva ifølge uefa.com.

Han har været fast mand på Cruzeiros midtbane i de to seneste sæsoner, hvor klubben har vundet det brasilianske mesterskab.

- De titler har gjort, at jeg er vokset som spiller. Efter at jeg er kommet på Cruzeiros førstehold, er mit liv blevet forandret, og alle i Brasilien har kunnet lære mig at kende og se, hvad jeg er i stand til, siger Lucas Silva.

Midtbanespilleren bliver officielt præsenteret i Madrid mandag eftermiddag.

/ritzau/