Peter Schmeichel takker af som fodboldvært
Her ses en ung Peter Schmeichel i fuld gang med sin fodboldkarriere. Mange år senere er han stadig foran kameraet. Foto: Aloba/public domain/wikimedia
Fodboldikonet søger nye oplevelser og har valgt ikke at forlænge sin kontrakt med TV3+.

Når denne sæson af Champions League runder af i 2012, skal seerne samtidig sige farvel til programmets vært gennem de seneste otte år.

Peter Schmeichel har valgt ikke at forlænge sin kontrakt med TV3+, fordi han søger nye udfordringer.

"Jeg har været utrolig glad for at have fået muligheden for at lave Champions League, og i perioden har jeg arbejdet med nogle af de bedste
kræfter i tv-branchen, og dem har jeg lært rigtig meget af. Men efter otte år med Champions League har jeg lyst til at prøve noget andet" siger Peter Schmeichel.

Han regner med at blive inden for tv-mediet, hvor han udover Champion League-tjansen også har været vært på programmer som 1 mod 100, Fangerne på Fortet og Brystgalla for TV3.

"Jeg har opdaget en side af TV mediet, som jeg har stor lyst til at udforske. Jeg har på det seneste fået rigtig mange henvendelser både internationalt og fra Danmark, og jeg vil bruge den nærmeste fremtid på at finde ud af, hvad jeg nøjagtig skal lave, når min kontrakt udløber til juli," siger Peter Schmeichel.

TV 2's populære nyhedsvært gennem 22 år, Jes Dorph-Petersen, overtager værtsrollen. Medværterne Brian Laudrup og Preben Elkjær fortsætter i programmet.