Peter Gade giver sin cykel skyld for nederlag
- Jeg var sådan set klar, men jeg har haft store problemer efter styrtet. Jeg fik gipsen af i fredags, og det har haft nogle konsekvenser for mig, at jeg har slæbt rundt på den i nogle uger. Foto: Simon Dawson / POLFOTO
Et brækket håndled efter et cykelstyrt er ifølge Peter Gade skyld i, at han kun fik én kamp i Japan.

Badmintonspilleren Peter Gade, der snart går på pension, tager ikke nederlaget i første runde af Japan Open så tungt.

Et brækket håndled som konsekvens af et cykelstyrt for lidt over tre uger siden får skylden for nederlaget på 11-21, 20-22 til Hu Yun fra Hongkong.

- Jeg var sådan set klar, men jeg har haft store problemer efter styrtet. Jeg fik gipsen af i fredags, og det har haft nogle konsekvenser for mig, at jeg har slæbt rundt på den i nogle uger.

- Jeg har trænet med gipsen på, men har ikke kunnet bevæge mig normalt, så jeg vidste, at jeg ikke ville blive helt klar, men jeg havde håbet.

- Hvis jeg kunne have bevæget mig, som jeg plejer, tror jeg, at jeg havde haft gode chancer for at vinde. Men jeg er helt låst i venstre side af kroppen, og fra midten af andet sæt kunne jeg ikke bevæge mig, siger Peter Gade.

Efter sommerens OL er Peter Gade reelt stoppet med badminton på topplan. Han stopper endegyldigt ved Copenhagen Masters i december.