TV3-vært vild med konkurrerende tv-vært
Kim Bildsøe er studievært på DR og har en beundrer i Camilla Martin. Foto: Bjarne Bergius Hermansen, DR
Sportsværten Camilla Martin er brændt varm på to tv-værter fra konkurrerende kanaler.

TV3-værten Camilla Martin er ret glad, når DR-værten Kim Bildsøe går på skærmen.

Den tidligere verdensmester i badminton beundrer ham, fordi han får hende til at føle sig godt tilpas, afslører hun over for Ekstra Bladet.

- Kim Bildsøe fra Danmarks Radio! Han formår at fylde på skærmen på den absolut gode måde. Og det er en vigtig egenskab at beherske som tv-vært, synes jeg, siger Camilla Martin.

Men Kim Bildsøe er ikke den eneste, den blonde tv-vært holder særligt øje med på skærmen. Faktisk er der endnu en vært, hun beundrer.

- Også en mand som Morten Ankerdal fra TV2. Han er skøn, fordi han simpelthen er så vild med sport, hvilket man godt kan mærke, når han taler og kommenterer, siger hun ifølge Ekstra Bladet.

Derudover røber hun, at hun elsker at følge med i serien 'Gossip Girl' og 'Familien på Bryggen'. Og så er hun ret sportstosset og er derfor vild med sit job på TV3, hvor hun får lov at beskæftige sig en masse med sport.

Camilla Martin var den altdominerende kvindelige danske badmintonspiller gennem 1990'erne og ind i det nye årtusinde. I en periode var hun kæreste med kollegaen Peter Gade, men i 2005 gift med økonomen Lars Nygaard.

Ham blev hun for nylig skilt fra, og de har to børn sammen.

Kilde: Ekstra Bladet