Oldefar og tre andre mænd fængslet
Brønderslev Kommune har kendt til en årelang incestskandale siden påske. Alligevel blev voldtægtsofret ved med a have samvær med de mænd, der krænkede hende. Foto: politi
Retten i Hjørring har her til eftermiddag varetægtsfængslet fire mænd i sagen om seksuelle overgreb mod en 10-årige pige fra Brønderslev.

Fire mænd skal varetægtsfængsles i den grufulde incestsag fra Brønderslev. Det har Retten i Hjørring netop besluttet, skriver ekstrabladet.dk.

Her blev en 10-årige pige voldtaget af familiemedlemmer helt frem til påsken i år, selvom hun i to et halvt år har været i kommunens varetægt og har boet hos en plejefamilie.

For et halvt år siden begyndte pigen at fortælle sin psykolog om de omfattende overgreb, og her blev politiet involveret.

I går blev fire familiemedlemmer heriblandt hendes far og oldefar anholdt, og de har været i grundlovsforhør hele dagen.

De fire er fængslet til den 22. december. En af mændene sigtes for at have haft samleje med pigen. De øvrige tre sigtes for at have haft andet kønslig omgang med et barn under 12 år.