OB-stjerne håner Fulham
Her siger Eric Djemba-Djemba farvel til en modstander ved at bruge fødderne. På Facebook bruger den afrikanske stjerne nu fingrene til at mobbe Premier League-mandskab. Foto: CLAUS FISKER
Med et mål i sidste sekund af kampen sendte OB i går Premier League-holdet Fulham ud af Europa League. Nu morer OB-spiller sig på Facebook.

De stribede fra Fyn røg ud af Europa League med et brag. Men alligevel giver 2-2 kampen mod Fulham smil på læberne i Odense.

Med et mål i fem sekunder før tid fik den afrikanske bomber Djiby Fall udlignet og dermed sendt Fulham ud af europæisk fodbold.

Selvom resultatet efterlader OB med blot fire point for seks kampe, så er en anden afrikansk stjerne i OB skadefro.

"Vi ses, Fulham," skriver den tidligere Manchester United spiller og nuværende tacklemaskine på den fynske midtbane Eric Djemba-Djemba på sin Facebook-profil.

Der er dog basis for et gedigent skænderi i fodboldens tegn, når OB'erne møder op til træning. Det unge angrebs-es Rasmus Falk er nemlig glødende Fulham fan. Så måske Eric Djemba-Djembas hånlige kommentar ikke falder i god jord.

"Jeg holder med Fulham igen, når de spiller næste gang. Det var selvfølgelig en speciel følelse for mig at spille her, for det er en klub, som jeg har fulgt meget," siger Rasmus Falk til klubbens hjemmeside.

Han fortæller, at han sammen med sine venner har lavet en dansk fanklub for Fulham.

Nu går OB'erne på ferie med en god fornemmelse efter en skidt sæson, der sendte fynboerne ud af europæisk fodbold og efterlader holdet på en skuffende 8. plads i Superligaen.

"Det er da en god fornemmelse at gå til ferie på. Der er håb forude, og vi tror på, at vi efter en god pause vil stå stærkere, når vi kommer tilbage," siger Rasmus Falk.

OB var bagud 2-0 ved pausen på Craven Cottage i Fulham, men fik 2-2 på mål af Hans Henrik Andreasen og Djiby Fall.