Nyt kendispar: Lykke May og Nicki Bille flytter sammen
Den danske model og skuespillerinde er flyttet sammen med fodboldspilleren, der til daglig spiller for den franske klub Evian.
Lykke May er flyttet til Frankrig for at være sammen med Nicki.
Lykke May er flyttet til Frankrig for at være sammen med Nicki. Foto: UNGER ANTHON/FAST FREELANCE EKSTRA BLADET ANTHON UNGER

Modellen Lykke May Andersen og fodboldspilleren Nicki Bille har længe været rygtet sammen. Nu bekræfter modellen forholdet og fortæller samtidig, at hun er flyttet fra USA og til Frankrig, hvor parret bor sammen.

- Min nye kæreste arbejder hernede, så det var ligesom det eneste sted, vi kunne være, siger Lykke May og bekræfter, at det er den 26-årige fodboldspiller, der er tale om.

- Ja, det er det, siger modellen, der nyder livet i det franske.

- Det er meget heldigt, at det har kunnet lade sig gøre at flytte herned, siger Lykke May.

- Det er også dejligt, for jeg elsker Frankrig og kan øve mig på at blive bedre til sproget, siger hun.

Parret er flyttet sammen i et hus i Thonon-Les-Baines tæt ved Geneve-søen, og mens Nicki Bille passer fodboldtræningen i den franske klub Evian, har 32-årige Lykke May, der snart kan ses i Susanne Biers drama "En Chance Til", haft tid til at tage sig ekstra kærligt af sin halvandet år gamle søn, Shooter, som hun har fra sit forhold med instruktøren Julian Schnabel.

- Jeg startede med at forberede mig på filmen otte uger efter min søn var født, så det her år har jeg brugt på at være rigtig meget sammen med ham, siger Lykke May, der ud over skuespillet også arbejder på sine egne fotografiske værker og stadig tager modelopgaver.

Newspaq

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.