Nordmænd ryster i bukserne over Eriksen
Nordmændene skal holde tungen lige i munden, når de står over for Christian Eriksen 6. september. Foto: Scanpix Danmark, Jens Nørgaard Larsen
Han er blot 19 år, men han giver alligevel de norske spillere bekymringer inden EM-kvalifikationskampen på tirsdag.

Han ser ellers så tilforladelig ud, men er der én dansk spiller, det norske landshold frygter, så er det teenageknægten Christian Eriksen. Det siger FCK's norske midtbanemand Christian Grindheim til sporten.dk.

"Danmark har fået et stjerneskud med Eriksen. Han ser ud til at udvikle sig hele tiden, og det er helt klart en af de spillere, vi skal passe mest på. Han har nogle forcer, som er svære at dæmme op for," siger Christian Grindheim til hjemmesiden.

I weekenden scorede Eriksen for Ajax i kampen mod Vitesse, og den danske spiller har i det hele taget udviklet sig meget hos Ajax. Og i Norge forventer man da også en bedre Christian Eriksen, end ham de norske spillere mødte i Oslo i marts.

"Han virker allerede bedre nu end dengang. Nu er han en fast del af Ajax' hold, og han er utrolig vigtig for den danske offensiv. Det er en spiller, vi ikke må give alt for meget plads," siger den norske landstræner Egil 'Drillo' Olsen til norsk TV2.