Efter ti døgns forsvinden: Nye spor efter Niels fra Aarhus
Niels Joachim Nicholaisen var rask og rørig, da han forsvandt for ti døgn siden. Foto: Østjyllands Politi
Politiet har analyseret telefondata, der viser noget om den 73-årige aarhusianers færden.

Pårørende til den 73-årige aarhusianske erhvervsmand  Niels Joachim Nicholaisen har i ti døgn levet i frygtelig uvished.

Men nu har politiet nye spor at gå efter. Det fortæller efterforskningsleder ved Østjyllands Politi, Gert Bisgaard, til TV 2.

- Vi har i dag analyseret telefondata, og det viser sig, at hans telefon er hoppet på en mast, der står på Østhavnsvej, siger Gert Bisgaard ifølge tv2.dk.

Østhavnsvej ligger ved havnen ikke langt fra Niels Joachim Nicholaisens træningscenter på vejen Spanien. Man formoder, at han havde planer om at træne, da han forsvandt. I hvert fald er hans træningstaske væk.

Niels Joachim Nicholaisen er sidst set fredag 5. februar 2016 omkring kl. 14 i Aarhus. Her ud over har der været telefonisk kontakt med ham senere samme dag omkring kl. 19.

Ifølge de nye politi-oplysninger har hans mobiltelefon været på en mast nær hjemmet indtil lørdag 6. februar omkring klokken 05 om morgenen. Mellem klokken 05-08 har den været på masten ved havnen.

(artiklen fortsætter under fotoet)

 

 Foto: Østjyllands Politi

Politiet formoder, han kan være taget lidt for tidligt ind til sit træningscenter og måske er gået en tur i området.

- Det er jo ikke spor efter ham, men efter hans telefon. Men vi formoder, at han har haft den i lommen, siger Gert Bisgaard ifølge TV 2.

Politiet har i dag afsøgt området med hunde og lavet en aftale med brandvæsnets dykkere, som tirsdag planlægger at lede i vandet ved Østhavnsvej og Marselisborg Lystbådehavn.

Østjyllands Politi håber nu på at få henvendelser fra folk, der må have opholdt sig på Østhavnsgade eller i nærheden lørdag morgen mellem klokken 05-08.

Niels Joachim Nicholaisen er 190 centimeter høj, slank af bygning og frisk af sin alder. Han var iført knælang, grøn vinterjakke og gule Timberland-støvler. Muligvis også hue og rygsæk.

Vidner kan kontakte politiet på telefon 114.