Millioner er væk: Ansatte mistænkt for svindel - direktør bortvist
(Foto: Foto: Adrian/Pexels)
40 ansatte hos konkursramte Hvejsel Møbeltransport A/S har fortsat et arbejde, mens virksomheden forsøges solgt.

Brødrene Henrik og Lars Kristensen har begæret Hvejsel Møbeltransport A/S konkurs. Hvejsel Møbeltransport A/S er et datterselskab under transportvirksomheden Thortrans A/S, og udfører blandt andet internationale flytninger og flytning af kunst.

Konkursen sker efter Thortrans A/S i Randers har bortvist Hvejsel Møbeltransports administrerende direktør Peter Hvejsel, og efterfølgende anmeldt ham til politiet med påstand om bedrageri.

Udover direktøren blev også andre ansatte politianmeldt, skriver Randers Amtsavis.

Ifølge avisen fortsætter driften af Hvejsel Møbeltransport, mens det sættes til salg. Det betyder også at virksomhedens 40 ansatte fortsat har et arbejde.

Henrik og Lars Kristensen fortæller, at de "har fundet nogle ting, som er yderst mistænkelige", og at de kan se, at "der er foregået noget, der ikke er i orden".

I regnskabsårene 2016/2017 og 2017/2018 var underskuddet ifølge amtsavisen før skat 1,8 millioner kroner og 3,7 millioner.

Peter Hvejsel siger til Randers Amtsavis, at brødrene siger, at han har optrådt illoyalt og har ansvar for økonomiske uregelmæssigheder.

Han afviser de økonomiske uregelmæssigheder og siger:

- De har ikke oplyst hvad, det skulle gå ud på.

Hvejsel Møbeltransport har afdelinger i Viborg, Hvidovre og Glostrup, 

via Listen To News