Milan klar til at redde problembarnet Tevez
Carlos Tevez ser ud til at få gennemtrumfet sin vilje om et skifte væk fra det kolde, nordengelske klima. Foto: Yuri Cortez, AFP
AC Milan melder sig nu på banen som aftager af argentinske Carlos Tevez, der tidligere på sæsonen nægtede at gå på banen.

Argentinske Carlos Tevez har efterhånden gjort alt for at gøre sig så upopulær som muligt hos sine engelske arbejdsgivere i Manchester City.

Men det afskrækker tilsyneladende ikke italienske AC Milan, der nu smider en redningskrans ud til det argentinske problembarn, skriver den britiske avis The Daily Mirror.

Tevez har ikke spillet for Manchester City, siden han for godt to måneder siden nægtede at lade sig indskifte i Champions League-opgøret mod Bayern München. Og eftersom han nu er draget til Argentina uden tilladelse, kommer han nok heller ikke i betragtning til førsteholdet lige foreløbigt.

Derfor vil en eventuel handel mellem de to europæiske topklubber også afhænge af en mentalundersøgelse af den argentinske troldmand.

"Han er en fantastisk spiller, men vi skal have evalueret både hans situation og hans mentale tilstand, for det mentale er lige så vigtigt som tekniske færdigheder," siger Milans assistenttræner Mauro Tassotti til Daily Mirror og tilføjer:

"Det kan blive problemer med Manchester City, men det er en mulighed," siger han med klar henvisning til det enorme prisskilt som Manchester City har hængt om halsen på Tevez.

Manchester City har tidligere krævet mellem 35 og 40 millioner pund for argentineren. Der svarer til mellem 300 og 350 millioner danske kroner.

Kilde: The Daily Mirror