Michael Jacksons mor er meldt savnet
Michael Jackson døde i juni 2009. Foto: Colourbox
I formodet strid om arven efter den afdøde popstjerne Michael Jackson er hans mor, Katherine, nu meldt savnet.

Den afdøde popstjerne Michael Jacksons mor, Katherine Jackson, er som sunket i jorden. Nu har hendes nevø meldt hende savnet, rapporterer CNN.com.

Hendes ene søn, Jermaine, fortæller dog via Twitter, at den 82-årige fru Jackson befinder sig i staten Arizona, hvor hun hviler sig.

Ifølge Jermaine Jackson er det efter råd fra en læge, at Katherine Jackson har valgt at holde sig tilbagetrukket.

Men nevøen Trent har ifølge CNN alligevel meldt Katherine Jackson savnet hos politiet i Los Angeles. Det sker, efter at hendes børnebørn angiveligt ikke har kunnet få kontakt med deres bedstemor i en uges tid.

Ifølge fru Jacksons advokat, Sandra Ribera, forlod den 82-årige kvinde sit hjem i Calabasas i Californien den 15. juli. Herfra rejste hun til Albuquerque i New Mexico for at overvære en koncert med Jackson-brødrene.

Katherine Jackson rejste sammen med sin ældste datter Rebbie, lyder meldingerne fra Sandra Ribera ifølge CNN.

Michael Jacksons 14-årige datter, Paris, har siden da haft kontakt til tanten Rebbie og sin anden tante, popstjernen Janet Jackson. Begge har fortalt pigen, at hun ikke kunne komme til at tale med sin farmor.

- Jeg er bekymret over, om hun har det godt, siger Sandra Ribera ifølge CNN om sin klient.

Siden Michael Jackson døde i sommeren 2009, har hans tre børn boet hos deres farmor. Ifølge advokaten har hun i den periode aldrig forladt dem i mere end 24 timer.

Anmeldelsen til politiet i Los Angels kommer i kølvandet på et brev, som CNN tidligere på ugen kunne afsløre indholdet af. Et brev, der tyder på alvorlige stridigheder om boet efter Michael Jackson.

I brevet hævdede hans søskende Janet, Rebbie, Randy, Tito og Jermaine, at de folk, som administrerer boet udnytter Katherine Jackson for at mele deres egen kage.

Brevet var ikke underskrevet af de øvrige søskende Jackie, Marion og La Toya, ligesom Jacksons forældre heller ikke har tilsluttet sig indholdet af brevet.