Jacksons søskende: Testamentet er falsk
Michael Jacksons testamente er blevet forfalsket, mener den afdøde sangers søskende. Foto: Colourbox
Michael Jacksons søskende er overbeviste om, at den afdøde sangers testamente er blevet forfalsket.

Der er ingen tvivl: Michael Jacksons testamente er blevet forfalsket. Det mener i hvert fald den afdøde sangers søskende, der i et brev beder administratorerne af Jacksons dødsbo om at træde tilbage.

De fem søskende er nemlig sikre på, at de to administratorer har fusket med dokumenterne inden Jacksons død for selv at sikre sig en del af sangerens formue.

- Dengang kunne ingen af os på nogen måde begribe det, der står sig klart for os nu: at testamentet - fuldstændig uden tvivl - ikke er det rigtige og at det er blevet forfalsket, skriver Michael Jacksons søskende i brevet.

- Siden vores højt elskede brors død, har I ikke levet op til jeres job som administratorer af hans bo, men hvad I til gengæld har gjort, er at udnytte en sørgende mor, far og en sørgende familie, skriver de.

Det er netmediet celebuzz.com, der har fået fingrene i brevet, og Michael Jacksons yngste bror har på sin twitterprofil bekræftet, at det er familien, der står bag.

- Ja, brevet er ægte. Vi beder alle om at respektere, at dette er en alvorlig sag, der vil blive efterforsket af myndighederne, skriver han.