Matthesen: Komikere vil bare ha sex
Anders 'Anden' Matthesen er ude og pisse sit territorium af over for sine stand-up-kolleger, før sit nye show. Foto: JAKOB JØRGENSEN / POLFOTO
Danske komikere er både dovne og sjuskede. Og så er mange af dem kun begyndt på stand-up, for at komme i bukserne på andre, mener 'Anden'.

Som stand-upper behøver man ikke være politisk korrekt og stryge sine kolleger med hårene. Og det gør Anders Matthesen så sandelig heller ikke. I et interview med Politiken giver han verbale tæv til stand-up-kollegerne.

Han beskylder direkte mange af de andre store komikere for at være dovne. Og han mener, at mange har taget jobbet blot for at få 'noget på den dumme'.

"Der er flere eksempler på komikere, der stiller sig op med et onemanshow, der ikke er færdigt. I hvert fald i mine øjne. Det handler mere om at komme ud i landet og få noget punani (fisse, red.)," siger han til Politiken.

Den nybagte far Anders Matthesen har premiere på sit nye show om ti måneder. Han sonderer nu terrænet blandt konkurrenterne.

"Jeg var inde og se Linda P. i sidste uge, hvor jeg bare sad og tænkte: 'Kom nu, giv mig scenen - bare i fem minutter'. Det er forfærdeligt. Jeg har virkelig abstinenser. Jeg har to timers materiale allerede, som jeg har prøvet af under ydmyge forhold på Fanø og under meget våde forhold på Beach Club Alanya. Det meste sad lige i skabet. Så hvis jeg var en doven komiker, ville jeg bare læne mig tilbage og sige, jeg var færdig nu. Men mit arbejde er først lige begyndt," siger han til Politiken.

Kilde: Politiken