Anden kæmpesviner Tivoli og Kanye

Kanye West lukkede i går Tivoli klokken 17, fordi han skulle spille koncert. Se Andens uforbeholdne mening om Kanye og Tivoli her.
Man kan ikke lukke Tivoli, bare fordi en amerikansk rapper med stjernenykker skal spille koncert, raser Anden.
Man kan ikke lukke Tivoli, bare fordi en amerikansk rapper med stjernenykker skal spille koncert, raser Anden. Foto: Polfoto, Tobias Selnæs Markussen

"Jeg håber krafteddermame, den koncert bliver ødelagt. Jeg håber, det kommer til at regne så meget, at Kanye West får stød på en mikrofon og falder om med fråde om munden og må bæres ud herfra."

Sådan lød det ganske uforbeholdende fra den danske komiker Anders 'Anden' Matthesen kort før Tivoli i går lukkede klokken 17, fordi den amerikanske rapper Kanye West skulle spille koncert i forlystelsesparken om aftenen.

Anden gik en tur i Tivoli i går eftermiddags og optog et videoklip, hvor han selv fremtoner og benytter lejligheden til også at give Tivoli et verbalt drag over nakken. Kanyes lukning af haven var dråben, der fik bægeret til flyde over.

"Det er simpelthen for dårligt. En ting er, at man nu skal betale 20 kroner for at kommer ind og se koncertsalens garderobe, fordi de har fået et latterligt saltvandsakvarium. Noget andet er, at I er begyndt at åbne til Halloween og jul alt muligt andet for at tjene penge og lade Rasmus Klump og hans familie flytte ind," lyder det i vanligt sarkastisk stil fra Anden.

Du kan se hele Andens video her.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.