Manchester United vil have Barcelona-talent

Den engelske storklub vil gerne skrive kontrakt med 20-årige Isaac Cuenca.
FC Barcelonas Isaac Cuenca (til højre) efter at have scoret i den bedste spanske liga mod klubben Levante 3. december sidste år.
FC Barcelonas Isaac Cuenca (til højre) efter at have scoret i den bedste spanske liga mod klubben Levante 3. december sidste år. Foto: AP Photo / Manu Fernandez / POLFOTO

Hvis det står til den engelske storklub Manchester United, så er der snart et spansk stjernefrø på vej til klubben.

Det drejer sig om den 20-årige Isaac Cuenca, der lige nu spiller i Barcelonas talentfabrik La Masia. Det skriver goal.com.

Ifølge hjemmesiden skriver det spanske magasin Sport, at Manchester United-manager Sir Alex Ferguson haft sendt sin bror, Martin, en tur til Spanien for at se på den unge spiller.

Cuenca betragtes som en af ??Barcelonas mest spændende unge talenter, og han skal have skrevet en ny kontrakt til sommer.

To andre storklubber, Chelsea og Arsenal, er eftersigende også interesseret i at få fingrene i den spanske U21-spiller, hvilket lader til at have fået United til at optrappe deres interesse i spilleren.

Den 20-årige talentfulde spiller har foreløbig spillet i fem kampe i den bedste spanske liga, Primera Division, til dato, og han er her allerede noteret for to mål.

Kilde: Goal.com

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.