Utroskab eksploderer for United-profil

Afsløringerne vil ingen ende tage for fodboldspilleren Rio Ferdinand. Var utro med mindst ti?
Rio Ferdinand er blevet fanget med fingrene i kagedåsen. Han har været sin kone utro med mindst ti kvinder og skylder nok en forklaring.
Rio Ferdinand er blevet fanget med fingrene i kagedåsen. Han har været sin kone utro med mindst ti kvinder og skylder nok en forklaring. Foto: Polfoto, (AP Photo/Achmad Ibrahim) / POLFOTO

Først var det en deltager fra talentshowet Pop Idol, så var det en brasiliansk model, derefter kravlede en stewardesse ud fra lagnerne, og der var stadig masser af plads i Rios seng.

Siden 2002 har Manchester United- og landsholdsspilleren Rio Ferdinand været sin kone utro med mindst ti kvinder. Det blev afsløret i Højesteretten i England, da et søgsmål eksploderede mellem hænderne på fodboldspilleren, skriver Sunday Mirror.

Paradoksalt nok havde Rio Ferdinand stævnet Sunday Mirror for brud på privatlivets fred, da avisen tidligere har skrevet, at Rio Ferdinand var sin kone utro.

Avisen forsvarede sig med, at fordi Rio Ferdinand fremstiller sig selv som rollemodel for ungdommen, er historier om utroskab relevante for offentligheden.

"Han er bestemt ikke en privat figur. Han er vant til presseomtale, som handler om hans private liv og personlige forhold," sagde avisens repræsentant til dommerne.

Derefter opremsede avisen ti episoder om utroskab, som blandt andet inkluderer en stripper, en Page Three-pige (svarer til side9, red.), en israelsk model og en trekant på Cypern.

Rio Ferdinand har været gift siden 2007 og har tre børn.

Der falder dom i sagen i slutningen af juni.

Kilde: Sunday Mirror

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.