Manager til Balotelli: Arbejd hårdere
Liverpools Mario Balotelli i duel med Wimbledons målmand James Shea tidligere i januar. Foreløbig har den talentfulde italiener været en stor skuffelse i Liverpool. Foto: Alastair Grant/AP
Mario Balotelli kommer ikke tilbage på Liverpools hold, før han skruer op for indsatsen til træning.

Mario Balotellis ophold i Liverpool har foreløbig været en stor skuffelse, og nu slår Liverpool-manager Brendan Rodgers fast, at det ikke bliver bedre, før den kontroversielle italiener begynder at arbejde hårdere.

Rodgers lægger ikke skjul på, at han forventer en større træningsindsats af Balotelli, der flere gange har været helt ude af Liverpools kamptrup - senest lørdag aften mod Bolton.

- Han ved præcis, hvad der kræves for at være med i truppen. Jeg holder øje med hver træning. For Mario gælder nøjagtig det samme, som for alle andre spillere - der er ingen, der bliver behandlet anderledes, siger Brendan Rodgers ifølge nyhedsbureauet Reuters.

- Hvis man skal bidrage i kampene, skal man være klar hver eneste dag under træningen. Ellers kommer man ikke med i truppen, siger han.

Mod Bolton spillede Liverpool kun med Raheem Sterling i front, mens Fabio Borini og Rickie Lambert startede på bænken.

Unge Jordan Rossiter var også med i truppen til forskel for Balotelli, der måtte se 0-0-kampen fra tribunen.

- Borini og Lambert arbejder utrætteligt til træning, og når de kommer på banen, bidrager de. Jordan Rossiter var med på bænken, fordi han har været fremragende under træningen, og det må jeg måle ham på, siger Brendan Rodgers.

Konkurrencen om pladserne i Liverpool-angrebet bliver snart endnu større. Den engelske landsholdsspiller Daniel Sturridge har genoptaget træningen med førsteholdet efter en lang skadespause og et comeback skulle være nært forestående.

/ritzau/