Mænd: Vi vil have hurtig sex
Alt for mange kvinder giver, hvad de selv har behov for, men de fleste mænd har ofte bare behov for hurtig sex.

• Sex: Kommer du på under et minut?
• Et hurtigt knald er det bedste
• Dit ansigt afslører dine sex-lyster
• Mænd skal kræve sex efter 14 dage

Kvinder tænder på et langt forspil fyldt med kærlighed, nærhed og omsorg, og tror, at det også er sådan de skal tænde deres mænd.

Men det er ofte helt forkert, mener sexolog Tanja Rahm, der står bag Sex- og Samlivsrådgivningen i København.

»Fejlen er, at kvinder tit giver deres mænd, hvad de selv har brug for at få, men ofte er det ikke de behov, der er størst hos manden. Hun behøver ikke at varme ham op og forberede ham. Faktisk skal hun ikke gøre ret meget, før han opfanger signalerne og er klar til at føre det videre til egentlig sex. Og her er det vigtigt, at hun ikke snyder ham for gevinsten,« siger Tanja Rahm.

Grib kalorius

Parterapeut Martin Østergaard er meget enig.

»Det er vigtigt, at kvinden taler mandens sprog og bare griber fat i kalorius. Mænd har brug for at blive forført, men selvfølgelig alting med måde. Hvis hun gør sådan hver gang, bliver det nok lidt for råt og maskulint. Mænd har nemlig også brug for at føle sig elskede og uundværlige,« siger Martin Østergaard.

Sexolog Tanja Rahm understreger imidlertid, at mænd omvendt er nødt til styre deres behov for hurtig sex, når det drejer sig om at imødekomme kvinders behov.

»Kvinder tænder på alt det, der ligger forud for det fysiske og intime forhold – opmærksomhed, kærlige ord og anerkendelse - og det behov skal mænd selvfølge også opfylde,« siger hun.

faktaboks

3 ting, der virker på manden

Direkte berøring af penis

Masser af ros

Når du fortælle om dine fantasier

3 ting, der virker på kvinden

Vær fysisk nærværende

Lyt til det hun siger

Undgå emnet sex - tal om følelser