Lyon under lup for aftalt spil
Bafetimbi Gomis jubler med en holdkammerat over et af sine fire mål mod Dynamo Zagreb. Det undersøges nu om Gomis kom lidt for let til de mål Foto: Darko Bandic / POLFOTO
Lyons overraskende og sensationelle sejr over Dynamo Zagreb i går bliver nu undersøgt af de franske spilmyndigheder.

Det var overraskende for alle, at det lykkedes for Lyon at hente tre point og seks mål på Ajax Amsterdam og Christian Eriksen i sidste spillerunde i Champions League.

Og måske var det også for godt til at være sandt. I hvert fald vil de franske spilmyndigheder ARJEL nu undersøge, om der var tale om aftalt spil, da Lyon i går slog Dynamo Zagreb 7-1 ude efter, at kroaterne havde været foran 1-0.

Det oplyser flere udenlandske medier.

Sejren på seks mål var netop, hvad Lyon havde brug for for at holde liv i forhåbningerne om at gå videre til 1/8-finalerne. Det lykkedes da også for franskmændene, da kravet til at gå videre var, at Ajax samtidig tabte til Real Madrid, hvilket hollænderne gjorde.

Spørgsmålet om aftalt spil har fået ny næring, efter at kameraer har fanget kroaternes Domagoj Vida blinke til den franske angriber Bafetimbi Gomis umiddelbart efter et fransk mål.

Om man skal lægge noget i det, kan du selv bedømme. Se klippet her