Lars Larsen i gavehumør: JYSK-ansatte får kæmpe bonus
Grundlæggeren af JYSK, Lars Larsen, har været i gavehumør. Foto: Henning Bagger/Scanpix/arkiv
Den danske sengetøjsgigant JYSK har været i julehumør og givet sine 1.800 medarbejdere i Danmark en klækkelig bonus efter et år med rekordoverskud.

Julen er faldet tidligt i den danske sengetøjsgigant JYSK.

Efter et år med rekordoverskud på 3,3 milliarder kroner, har ledelsen med Lars Larsen i spidsen besluttet at honorere sine 1.800 danske medarbejdere i 103 butikker landet over.

Det sker ved at give hver ansat en bonus på 14.500 kroner i gennemsnit oveni lønnen.

Her kan du læse om den JYSK-ansatte Sanne, der nu kan forsøde juletiden ekstra meget i år.

Bonussen er udregnet efter, hvor stor fremgangen har været i den enkelte butik. I nogle butikker er den på 5.000 kroner, mens den andre steder er helt op imod 32.000 kroner per ansat.

I JYSK er man glade for at kunne betale sine ansatte tilbage efter et godt år.

- Det er jo et bevis på, at alle har gjort det godt, og jeg er rigtig glad for, at alle butiksansatte får en kontant bonus for deres fantastiske indsats, siger Bo Viktor Andersen, manager for JYSK i Danmark i en pressemeddelelse.

I forbindelse med fremlæggelse af regnskabet fredag udtalte Lars Larsen selv:

- Jeg er meget tilfreds med resultatet og den store indsats fra de ansatte i Jysk. De har jo den største del af æren for det gode resultat. 

Bonus-systemet fungerer på en sådan måde, at de ansatte i hver enkelt JYSK-butik deler otte procent af omsætningsfremgangen imellem sig.

Bonussen udbetales løbende over regnskabsåret i form af en udbetaling i hvert kvartal. Kun ansatte, der har arbejdet i den pågældende butik i hele regnskabsåret, har modtaget en lønbonus.

Her kan du læse om den JYSK-ansatte Sanne, der nu kan forsøde juletiden ekstra meget i år.