Landsholdet mister sine sponsorer

Arla og Dong Energy har begge opsagt deres landsholdssponsorat efter EM næste sommer. Ny sponsor på vej.
Fra næste sommer er det slut med de vante logoer på landsholdets træningsdragter. Arla har med forskellige navne været sponsor for landsholdet i 25 år.
Fra næste sommer er det slut med de vante logoer på landsholdets træningsdragter. Arla har med forskellige navne været sponsor for landsholdet i 25 år. Foto: POLFOTO/Kim Agersten / POLFOTO

Arla og Dong Energy har begge opsagt deres landsholdssponsorater efter EM næste sommer. En ny sponsor er på vej.

DBU skal på udkig efter ny hovedsponsor to år før planlagt. Uafhængigt af hinanden har Dong Energy og Arla valgt at opsige deres aftaler efter EM i Polen og Ukraine næste sommer.

Den oprindelige aftale gik ellers til efter VM i Brasilien i 2014, men sponsorerne har valgt at benytte sig af en klausul, der betød, at de kunne trække sig ud før tid, hvis de meddelte det før 1. september.

DBU's generalsekretær, Jim Stjerne Hansen, meddeler, at man allerede nu arbejder på at finde en ny hovedsponsor. Der er allerede planlagt opfølgende møder med den potentielle samarbejdspartner.

Endnu kan DBU ikke sige noget om den mulige sponsor.

Det koster omkring 15 millioner kroner at være hovedsponsor for landsholdet. Dong Energy og Arla betalte 7,5 millioner kroner hver.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.