Konfirmation spoleret af vred bilist: "Jeg smadrer dig!"
En familiefar oplevede en meget vred og aggressiv bilist, som fulgte med ham hjem til fuldt skue foran alle konfirmationsgæsterne. Shutterstock (modelfoto)
Stemningen ved en konfirmationsfest blev ødelagt, da en vred bilist fulgte med faren hjem og råbte trusler.

En dag, der normalt står i festlighedens tegn, blev en noget anden oplevelse, da faren til konfirmanden oplevede en vred og truende bilist. Det skriver Århus Stiftstidende.

Faren havde været i Randers centrum for at hente maden til de cirka 35 gæster. Da han vil dreje til venstre for enden af Østergade, oplever han en utålmodig bilist bag sig. Da faren drejer til venstre, forsøger den anden bilist at overhale indenom, så begge bliver nødt til bremse hårdt op.

Familiefaren fortæller til Århus Stiftstidende, hvordan manden i den anden bil hamrede hårdt i hornet og fægtede med armene.

Da faren med en ven i bilen ankommer til familiens hus, er den vrede bilist fulgt efter og stiger ud af bilen. Her oplever faren, at den anden mand er meget aggressiv og truende og råber, at han vil smadre ham:

- Jeg smadrer dig! Hvorfor fanden kører du så langsomt?

 Der sker dog ikke mere, og konfirmationsfesten endte med at blive god trods den lidt voldsomme oplevelse. Den har dog sat sit spor, især i familiens 8-årige datter.

- Om aftenen, da hun skal puttes, spørger hun mig, om manden kommer tilbage. Det er sådan set dråben, for det giver en utryghed, der også smitter af på mig, siger faren til Århus Stiftstidende.

Faren har ikke ønsket at stille op med navn.

Senere på dagen har den vrede bilist henvendt sig til Århus Stiftstidende for at give sin egen version af episoden.

via Listen To News