VORES VALG Kommentator: Helle har en elendig debatkultur
Helle Thorning-Schmidt afbrød for meget, da hun og statsminister Lars Løkke Rasmussen udkæmpede endnu en duel på ord søndag aften i DR-byen. Foto: Polfoto/Tariq Mikkel Khan / POLFOTO
Dårlig aften på tv for statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), som blev ramt af S-formanden, der var "et maskingevær klædt i sort".

Der var kamp til stregen i en af de sidste dueller inden valget, da statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) og Helle Thorning-Schmidt (S) søndag aften gik i kødet på hinanden for åben skærm.

Og det var en angrebslysten S-formand, der kom bedst ud af topmødet i bedste sendetid, mener Ekstra Bladets politiske kommentator.

"En enormt offensiv Helle Thorning-Schmidt var i aftes ved at sende Lars Løkke Rasmussen i gulvet," skriver Hans Engell og understreger, at Thorning "bare hamrede løs som et maskingevær klædt i sort."

En strategi der gjorde, at første runde gik til den røde bloks leder, som dog får nogle hug med på vejen af kommentatoren.

"Hun beholdt initiativet under resten af kampen. Snakkede for meget, afbrød hele tiden og smilede alt for meget, når Løkke talte. Helle har en elendig debatkultur, som vil hævne sig en dag, men hun vandt. Denne gang," forklarer Hans Engell.

B.T. mener også, at Thorning virkede stærk på skærmen.

"Socialdemokraternes formand var i vanlig robust form og udstrålede overskud," lyder det fra B.T.s kommentator Helle Ib. Til gengæld mener hun, at statsministeren hev point hjem på sin debat-facon.

"Løkke gik noget hårdere til angreb end tidligere - dog uden at forfalde til at blive indebrændt eller virke perfid," skriver Helle Ib.