Kedelig weekend - men glæd dig til 30 grader

Du kan godt se frem til lidt sol i morgen, men ellers bliver weekenden både småkold og kedelig med byger. Tirsdag derimod bliver fantastisk.
I weekenden kan du nøjes med at dække kroppen til med en bluse. Men på tirsdag - her kan du sagtens smide det meste. Og husk solcremen.
I weekenden kan du nøjes med at dække kroppen til med en bluse. Men på tirsdag - her kan du sagtens smide det meste. Og husk solcremen. Foto: Colourbox

Hvis du havde drømt om at starte skolernes sommerferie med bikini på stranden og grillhygge til langt ud på natten - så tro om.

De næste dage kommer der nemlig kølig luft ind over landet fra vest og nordvest. Det betyder, at dagen i dag byder på temperaturer mellem 14 og 17 grader. Der kommer dog lidt sol, men også enkelte byger.

Så skal man være udenfor, kan man godt pakke en ekstra cardigan ned i tasken.

Lørdag bliver så mest tør med nogen sol, men stadig kun med temperaturer op til 17 grader. Det er dog bare om at nyde det, for søndag bliver både skyet og med stedvis regn, dog kan vi få op til 20 varmegrader.

Weekenden kan man dog godt bruge til at glæde sig til næste uge - for her sætter varmen ind.

Mandag får vi mellem 20 og 25 grader, så Roskilde Festivalens gæster kan ånde lettet op.

Men rosinen i den vejrmæssige pølseende - i hvert fald ifølge DMI's femdøgnprognose - er tirsdag.

Her bliver det tørt, varmt og solrigt og temperaturer mellem 23 og 28 grader. Nogle steder kan måske endda nå op til 30 grader.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.