De står på gadehjørnerne - side om side med folketingskandidaterne - og deler pjecer ud.
Den islamiske bevægelse Hizb ut-Tahrir har sendt sine medlemmer i byen for overbevise danske muslimer om, at de ikke skal stemme ved folketingsvalget.
- Der er ingen islamisk legimitet tilstede for at muslimer kan deltage i demokratiske valg. Det eneste der står tilbage for muslimerne er at støtte op om det ideologiske kompromisløse kald til Islam, og at anstrenge sig for tilbagevendelsen af Al-Khilafah, skriver et ledende medlem af bevægelsen, Cemil Özdemir, på Hizb ut- Tharir-hjemmesiden Khilafah.dk.
Og det er en direkte trussel mod demokratiet, mener SF s folketingskandidat i Nordsjælland, Serdal Benli.
- Det er enormt problematisk, for vi prøver jo at kæmpe for demokratiet og få indvandrerne med, siger Serdal Benli.
Men sådan ser den danske imam Abdul Wahid Pedersen ikke på det.
- Jeg synes, at det er deres demokratiske ret at agitere imod at muslimer deltager i valget, men jeg har bare en anden holdning. Jeg mener personligt, at det er en borgerpligt for muslimer at stemme, hvis de vil have indflydelse på, hvad der sker i samfundet, siger Abdul Wahid Pedersen til Avisen.dk.
Om få dage mødes han og 30-40 af landets omkring hundrede imamer i København for netop at drøfte, hvordan imamerne skal forholde sig til valget.
Ifølge Nyhedsavisens oplysninger kan mødet ende med alt fra en opfordring til at boykotte valget til en anbefaling af en bestemt kandidat, hvor Enhedslistens Asmaa Abdol-Hamid kunne være en oplagt mulighed.
Men Abdul Wahid Pedersen ikke være med til at gætte på udfaldet af mødet.
- Jeg synes, at det er naturligt, at vi som imamer, på lige fod med alle andre, præster som mekanikere, blander os i valget, men hvilken anbefaling vi ender med at komme med, ved jeg ikke. Jeg hæfter mig bare ved, at de fleste lærde og muslimske foreninger i Danmark, også Muslimernes Fællesråd, anbefaler muslimerne at stemme på tirsdag, siger Abdul Wahid Pedersen.
Også imam Mostafa Chendid fra Islamisk Trossamfund deltager i stormødet. Og han vil også - uagtet hvad Hizb ut-Tahrir måtte mene - anbefale muslimerne at gå i stemmeboksene.
- Jeg vil ikke blande mig i, hvad Hizb ut-Tahrir mener. Det er deres sag. Jeg synes bare, at det er vigtigt, at muslimerne giver deres mening til kende, siger han.