Hunde-tyve sneg sig ind i hus og stjal bittesmå hvalpe
- Vi har fået så mange søde henvendelser og tilbud om hjælp. Jeg håber virkelig, at vi finder dem, siger ejeren til de to små hvalpe, der blev stjålet lørdag. Privatfoto
To Chihuahua-hvalpe stjålet fra familie på Lolland.

'Hjælp hjælp. Vi har lige fået stjålet 2 af vores små chihuahua hvalpe.'

Sådan lyder det i et desperat opslag, som hundeejeren Bitten Johannessen i weekenden slog op på sin Facebook-side.

Familien Johannessen, der bor i Nørre Frejlev ved Kettinge på Lolland, er ude af sig selv af bekymring, efter de lørdag mellem klokken 15-17 fik stjålet to af deres små hundehvalpe.

Familien var ude at gå en tur, da tyvene angiveligt var forbi huset i Nørre Frejlev, hvor de tog den lille hanhvalp Bjørn på cirka 500 gram og hunnen Jasmin på 650 gram.

I den Blå Avis

Familiens ældste søn var ikke med ude at gå, men havde forladt huset og ladet hoveddøren stå ulåst, fordi han troede, de andre snart kom hjem. Så tyvene kunne gå gennem hoveddøren og ind i huset.

Hundene var på badeværelset, og det virker ifølge Bitten Johannessen som om, tyvene gik direkte efter dem. Intet andet er stjålet.

Bitten Johannessen fortæller til Avisen.dk, at hun fredag satte hvalpene i Den Blå Avis, og hun har en mistanke om, at tyvene så hendes annonce.

- Da vi var ude at gå, var en person i en blå Opel Vectra inde hos naboerne og spurgte efter mig, og om det var her, der blev solgt chihuahua'er, siger hun.

Der var i alt fire hvalpe i kuldet - familien tænker, at tyvene måske havde travlt med at komme væk og derfor kun tog de to af de små hunde.

Har brug for specialkost

Familien har observeret hjulspor i indkørslen og frygter nu, at hvalpene aldrig dukker op igen. De er bekymrede for, om den lille hanhund, Bjørn, får det rette at spise. Den lille hvalp blev flasket op og har brug for specialkost.

Lokalpolitiet på Lolland-Falster bekræfter, at man har modtaget en anmeldelse på tyveri af de to små hvalpe.

Kontakt politiet på tlf. 114, hvis du kan hjælpe med oplysninger i sagen.

 

Bjørn og Jasmin var søde og legesyge. Bjørn er blevet flasket op og har brug for specialkost. Privatfoto.

Sådan ser hvalpene ud:

 

- Af racen Chihuahua.

 

- En lille han grå med hvidt, cirka 500 gram.

 

- En hun, hvid med brun, cirka 650 gram.

 

Hundene er lige blevet chippet og vaccineret. Fordi de er blevet chippet, vil en dyrlæge kunne se, hvem de tilhører.