Her er de kongeliges verdenskendte venner
David Beckham (til venstre, red.) var inviteret med til prins William og hertuginde Kates bryllup i april 2011. Foto: Andrew Winning/Reuters
Prins Harrys forlovede, Meghan Markle, er veninder med tennislegenden Serena Williams. Læs her, hvilke kendte de kongelige hænger ud med.

De kongelige har flere verdenskendte venner, og her er nogle af de celebre venskaber.

Skuespilleren Margot Robbie er nære veninder med modellen Cara Delevingne. Hollywood-skuespillerinden fortalte i august 2016 til Daily Star Sunday, at supermodellen, som er venner med prins Harry, nogle gange sender den britiske prins sms'er, når hun er beruset.

Den celebre trio er flere gange blevet foreviget ved festlige lejligheder.

Den oscarvindende engelske skuespiller Eddie Redmayne har gået på Eton College sammen med prins Harrys bror, prins William, og dengang hang Hollywood-stjernen ud med den kommende tronarving.

- Han var en ven i skolen. Jeg har ikke set ham siden, men dengang var han en skøn mand, sagde Eddie Redmayne om prins William til magasinet Loaded ifølge Daily Mail i marts 2015.

Også David Beckham er blandt prins Williams bekendte. Den forhenværende fodboldspiller og hans kone, Spice Girls-sangerinden og designeren Victoria Beckham, var også med til prins Williams bryllup med hertuginde Kate 29. april 2011.

Adspurgt om han var venner med prins William, svarede David Beckham i et interview med The Telegraph i august 2012, at det var de.

- Det er et helt normalt forhold - det samme med Harry. De er meget nemme at omgås, sagde han dengang.

Den forhenværende amerikanske skuespillerinde Meghan Markle, som bliver royal brite, når hun gifter sig med prins Harry 19. maj, betragter tennislegenden Serena Williams som en af sine nærmeste veninder.

På sin nu lukkede blog, "The Tig", skrev Meghan Markle ifølge E! News, hvordan de to mødtes til et sportsarrangement i februar 2014.

- Vi kom straks ud af det med hinanden, tog billeder sammen og grinede gennem hele arrangementet og snakkede om alt andet end skuespil og tennis, men om alle de gode gamle pigeting.

- Og sådan begyndte vores venskab, skrev Meghan Markle ifølge E! News.

/ritzau/