Helena Christensens hemmelighed bag skønhed
Vil du være smuk som Helena, så start med at drikke meget vand (Foto: Scanpix)
Hun er en af verdens mest succesfulde supermodeller, og hun kunne med sikkerhed læne sig tilbage og nyde resten af sit liv i luksus. Men nej, hun sørger stadig for at passe på sig selv.

Helena Christensen er Danmarks stolthed, og vi kan da også stadig være heldige, at den 46-årige model dukker op i en reklame eller to. Men hvordan holder hun sig stadig så smuk, har Style.com spurgt hende om:

- Mine rutiner er ret basale og naturlige. Jeg bruger en toner, serum og fugtighedscreme.

LÆS OGSÅ: Mikkel Hansen rig og ledig på markedet

Ja, hun har ret. Det er meget naturligt, og de fleste rødspættede danskere kan nok ikke nøjes med det. Men hvad mere, kan du selv gøre, hvis du vil komme et lille skridt tættere på at holde dig smuk som Helena Christensen:

- Og så forsøger jeg at få nok søvn og drikke en masse vand – den sædvanlige kliché, men den virker!

LÆS OGSÅ: Advarsel - put aldrig disse ting i ansigtet

Træning med fordele

Er det alt, der skal til, kan man spørge sig selv. Og svaret er selvfølgelig nej, der skal også noget træning til.

- Jeg er kommet til at sætte pris på træning, fordi det har så store fordele. Det er fantastisk at føle sig stærk og i form, og jeg værdsætter opbygningen af nye muskelgrupper. Den store bonus er, at det tillader mig at spise så meget, som jeg har lyst til.

LÆS OGSÅ: Har du dobbelthage, sådan slipper du af med den

Træning er altså den sidste vigtige ingrediens. Men det er ikke det eneste, hun får tiden til at gå med. Faktisk er hun netop blevet kreativ chef for et parfume-firma, ERH1012 grundlagt af Elizabeth Gaynes, som er en bekendt, skriver style.com.

- Da jeg først duftede den (parfumen) vidste jeg, at jeg ville være en del af projektet, fortæller Helena Christensen blandt andet og erklærer, at hun aldrig har duftet noget lignende før.

via Listen To News