Hamburger SV nægter at opgive Morten Olsen

På trods af klar udmelding fra DBU om Morten Olsen trænersituation, trækker Frank Arnesen og Hamburger SV ikke følehornene til sig.
For Frank Arnesen er landstrænerjobbet det største for en dansker.
For Frank Arnesen er landstrænerjobbet det største for en dansker. Foto: POULSEN LARS / POLFOTO

Frank Arnesen vil på ingen måde opgive Morten Olsen som træneremne i Hamburger SV, selvom DBU har meldt ud, at det ikke kommer på tale med en dobbeltrolle som både klub- og landstræner.

Det siger han i dag i et interview med sporten.dk.

Uden at ville forholde sig til de konkrete rygter om Morten Olsen, siger han, at en løsning, hvor Morten Olsen er landstræner og klubtræner på samme tid, godt kan fungere.

"Det fungerede for os i Chelsea, hvor vi havde Guus Hiddink ansat, der også var landstræner for Rusland, " siger han til sporten.dk.

Han bliver ironisk nok selv bedt om at forholde sig til rygter om, at han selv er i spil til rollen som ny dansk landstræner.

"Jeg udelukker aldrig noget. For en dansker er det en stor ære, vel den største at blive landstræner, men jeg føler ikke, det er fair over for HSV at kommentere på andre job, men hvem ved - måske engang. Jeg er sikker på, at Michael Laudrup bliver landstræner for Danmark en dag. Min fornemmelse er, at han gerne vil forsætte i Spanien. Han skal måske lige have ti år mere, før tiden er den rette," slutter han.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.