Forsvundne Robbin fundet i god behold
Hos politiet er man meget bekymret for en 32-årig mand, der har været væk hele natten. Foto: Martin Sylvest Andersen/Ritzau Scanpix/arkiv
Politiet leder lige nu efter en psykisk syg 32-årig mand, der har været væk hele natten uden tøj på.

Opdateret 27/3, klokken 07:52: Sydsjællands Politi oplyser nu på Twitter, at Robbin er fundet frysende, men i god behold.

Politiet leder lige nu efter en psykisk syg mand, der i nat løb væk fra et psykiatrisk hospital i Vordingborg uden tøj på. 

Det oplyser Sydsjællands Politi på Twitter.

Til Ekstra Bladet oplyser politiet, at man har ledt efter den 32-årige Robbin hele natten med mandskab, hunde og droner. Han forsvandt fra hospitalet omkring klokken 00.30 og blev sidst set i området omkring Voldgade-Algade i Vordingborg.

- Vi er stærkt bekymrede. Han har været væk hele natten, hvor temperaturerne kun har lydt på tre graders varme, og han har ikke noget tøj på, siger vagtchefen ved politiet Jan Nielsen til Ekstra Bladet.

Derfor beder politiet nu offentligheden om hjælp.

"Robbin søger formentlig ind for at få varmen, så hvis I bor i relation til Voldgade - Algade eller i nærheden i Vordingborg, så check venligst jeres kælderrum, affaldsrum eller andre steder, hvor der er uhindret adgang," skriver Sydsjællands Politi på Twitter.

Robbin bliver beskrevet som mellem 175 og 180 centimeter høj. Han er almindelig af bygning, har kort sort hår, og så er han sidst set uden tøj på.