Fodboldoffer: Bendtner tæskede mig
Nicklas Bendtner opsøgte og overfaldt en 31-årig mand, fortæller offeret til Ekstra Bladet. Foto: Scanpix, Reuters, EDDIE KEOGH
Den, mand der i weeekenden politianmeldte flere af landsspillerne, fortæller nu sin side af historien.

Den 31-årige mand, der i weekenden anmeldte flere af spillerne på fodboldlandsholdet, står nu frem med navn og fortæller, at han blev overfaldet af Nicklas Bendtner.

Jesper Jensen fortæller ifølge Ekstra Bladet, at han endte i konflikt med flere af spillerne, fordi de var fulde og arrogante.

Problemerne startede, efter Jesper Jensen var gået i seng. Pludselig var der nogen, der bankede på hans dør, og da han åbnede, stod Daniel Agger udenfor. Jesper jensen bad om ro og kom op at skændes med forsvarsspilleren, dog uden at det udviklede sig til en konflikt.

Ti minutter senere blev der igen banket på døren, og denne gang var det Nicklas Bendtner, der stod udenfor.

"Har vi et problem," sagde han ifølge Jesper Jensen, hvorefter et skænderi udviklede sige mellem Jesper Jensen og Nicklas Bendtner. Jesper Jensen forsøgte at lukke døren, hvorefter han blev sparket på skulderen og i maven af Nicklas Bendtner, skriver Ekstra Bladet,

Jesper Jensen fortæller, at årsagen til, at han i dag træder frem og fortæller sin version af sagen, er, at DBU brød en aftale.

"Vi havde en fatle om, at ingen skulle udtale sig. Og så ser jeg, at DBU's kommunikationschef vasker hænder på alle omkring holdet. Og at det nærmest er mig der er den skyldige."

DBU udsendte i går en redegørelse, hvor kommunikationschef Lars Berendt frikendte spillernes opførsel, fordi politiet ifølge DBU havde indstillet efterforskningen af sagen.

"Afvisningen bekræfter DBU i, at miljøet og og disciplinen i landsholdstruppen er i overensstemmelse med de forventninger, det danske fodboldforbund har til sine ansatte og spillerne i A-landsholdstruppen," lød det i redegørelsen.

DBU ønsker ikke at kommentere yderligere på sagen.

Kilde: Ekstra Bladet