EU efterlyser flere udspil fra Storbritannien, så det bliver muligt at få overblik over positionerne og arbejde sig frem mod kompromiserne.
Det siger EU's chefforhandler, Michel Barnier, efter anden runde af forhandlingerne om den britiske exit fra EU.
Storbritanniens chefforhandler, brexitminister David Davis, taler om "robuste og konstruktive" forhandlinger.
Han siger, at det i sidste ende vil kræve fleksibilitet fra begge sider at finde løsninger.
De formelle forhandlinger om verdens femtestørste økonomis udmeldelse af EU startede for en måned siden i Bruxelles.
Det var næsten et år efter folkeafstemningen 23. juni sidste år, hvor 52 procent af briterne stemte for at forlade EU. 48 procent stemte for at blive.
Her er den tidsplan, som EU forventer, at den britiske exitproces vil følge:
* Onsdag 29. marts 2017: Storbritannien meddeler officielt EU, at det vil melde sig ud af samarbejdet. Det indleder en nedtælling på to år til exit.
* Fredag 31. marts: EU-præsident Donald Tusk sender et udkast til retningslinjer for exit-forhandlinger til stats- og regeringscheferne for de 27 lande, der bliver i EU.
* Lørdag 29. april: Stats- og regeringscheferne for EU27-landene holder ekstraordinært topmøde i Bruxelles. Her vedtager de EU's retningslinjer for exitforhandlingerne.
* Mandag 22. maj: De 27 landes europaministre melder EU klar efter vedtagelse af et detaljeret brexitmandat til EU's chefforhandler, Michel Barnier.
* Torsdag 8. juni: Storbritannien holder parlamentsvalg.
* Mandag 19. juni: Michel Barnier og David Davis indleder de formelle forhandlinger om den britiske exit fra EU.
* Mandag 17. juli: Anden runde i exit-forhandlingerne indledes. De er torsdag afsluttet med et pressemøde.
* Mandag 28. august: Tredje runde i exit-forhandlingerne indledes.
* Efteråret 2017: EU27-landene afgør på et topmøde, om der er sket tilstrækkelige fremskridt i forhandlingerne om exitbetingelserne. Hvis der er det, kan forhandlingerne om rammerne for fremtidens forhold gå i gang i oktober eller november.
* Oktober 2018: EU ønsker at afslutte exitforhandlingerne med Storbritannien for at give tid til oversættelse til alle EU-sprog, nationale procedurer og vedtagelse i Europa-Parlamentet.
* Fredag 29. marts 2019 ved midnat: Storbritannien forlader EU. Overgangsordninger til fremtidens frihandelsaftale kan i givet fald træde i kraft.
/ritzau/