Eva Kjer midt i krisen: Roser mesterkokke
Foto: SCANPIX arkiv
Eva Kjer Hansen lykønsker årets danske Michelin-stjernekokke.

Hun befinder sig i sit livs nok heftigste politiske stormvejr, men turbulensen har ikke forhindret miljø- og fødevareminister Eva Kjer Hansen (V) i at sende rosende ord afsted til en række danske stjernekokke og deres ansatte.

På sin Facebook-side skrev ministeren onsdag eftermiddag en hyldest-update til de kokke, der i dag er blevet tildelt de eftertragtede Michelin-stjerner.

"Stort tillykke til alle de kokke, tjenere og personale, der har kæmpet sig til en eller flere Michelin-stjerner," lyder det fra Eva Kjer Hansen, som De Konservative i går krævede fyret, fordi hun ifølge partiet ikke har givet retvisende oplysninger til Folketinget om landbrugspakken.

Statsminister Lars Løkke Rasmussen (V) holder dog hånden over Eva Kjer Hansen, som da også mødte på job i sit ministerium i dag. Og midt i stormvejret hylder hun altså de danske Michelin-restauranter:

"Det kræver en enorm indsats at få anerkendelsen fra Michelins guide, og jeg er imponeret over hver en stjerne. At Danmark i Geranium nu har en trestjernet Michelin-restaurant er helt fantastisk, men det er også virkelig flot, at vi har fået Michelin-stjerner uden for de store byer - i Aakirkeby, i Henne og i Præstø," lyder det i hendes update.

Stort tillykke til alle de kokke, tjenere og personale, der har kæmpet sig til en eller flere Michelin-stjerner!Det kr...

Posted by Eva Kjer Hansen on Wednesday, February 24, 2016