Engelske medier lovpriser Agger
Den danske landsholdsspiller er i noget nær sit livs form. Foto: Scanpix, Reuters, Phil Noble
Daniel Agger fortsætter med at imponere for engelske Liverpool.

Daniel Agger har for en sjælden gangs skyld holdt sig skadesfri over en længere periode i sin klub, Liverpool. Og det kan man se på hans præstationer.

Liverpool har nemlig været bundsolide defensivt, og det har Agger så stor en del af æren for, at han har holdt Liverpool-legenden Jamie Carragher ude af holdet. Det har blandt andet fået engelske BBC Sports til endnu engang at sætte ham på ugens hold.

"Enhver, der er delvist ansvarlig for at holde Jamie Carragher ude af startopstillingen er enten en fremragende forsvarsspiller eller i meget god form. Jeg synes, Agger er i begge kategorier. Han gav ikke Queens Park Rangers en centimeter," lyder det rosende i BBC's vurdering af Agger.

Også på Liverpools officielle hjemmeside flyder det over med ros til den elegante, danske forsvarsspiller.

"Jeg har sagt det før, og jeg siger det igen: Når han er kampklar, er han den bedste, centrale forsvarsspiller i ligaen. Han er hurtig, god i luften, kan tackle lige så godt som en hvilken som helst anden, og han læser spillet fantastisk. Og det er kun hans defensive kvaliteter," lyder det fra brugeren Dousty i en af de adskillige tråde, der priser danskerens indsats over de seneste måneder.

Kilde: Sporten.dk