Sofie Linde har solgt lejligheden
Joakim Ingversen og Sofie Linde har solgt lejligheden på Østerbro i København. Foto: Nils Meilvang/Ritzau Scanpix (arkiv)
Efter et halvt år med to boliger er det lykkedes for Sofie Linde og Joakim Ingversen at sælge den ene bolig.

I et halvt års tid har tv-parret Joakim Ingversen og Sofie Linde skullet holde styr på to boliger.

De tog nemlig chancen og købte en villa nord for København, inden de havde fået solgt lejligheden på Østerbro i København.

Den 163 kvadratmeter store lejlighed på Østerbrogade har siden været til salg, men nu er der sat blæk på en kontrakt med en køber, skriver Boliga Kendte.

Køberen kan se frem til et hjem fyldt med deltaljer som et toptunet snedkerkøkken, stuk i loftet og en herskabelig kamin.

En bolig af sådan en størrelse og med en beliggenhed midt i det attraktive københavnerkvarter, skulle jo også koste lidt.

6,8 mio. kr. - måske måske mindre

Lejligheden blev sat til salg for 6.798.000 kroner, men hvad det endelige hammerslag lyder på, vides endnu ikke.

Det er dog ikke sikkert, at det har været nødvendigt med et stort nedslag i prisen. Tal fra Boliga viser nemlig, at den gennemsnitlige salgskvadratmeterpris (se note nedenfor) på Østerbro i 2018 lå på 45.883 kroner per kvadratmeter.

Mens Linde/Ingversens adresse senest var udbudt til salg med en gennemsnitlig kvadratmeterpris på 36.779 kroner.

Artiklen fortsætter under billedet ...

Et billede fra salgsmaterialet. Foto: Lokalbolig Østerbo

Sofie Linde er nok bedst kendt i rollen som vært på tv-programmet X Factor, der netop er begyndt at rulle over tv-skærmene igen.

Ligesom sin hustru er Joakim Ingversen også tv-vært: Han vikarierede blandt andet for hende på X Factor efter fødslen af parrets barn, datteren Trine.

Derudover har han været vært på programmet Bingo Banko og vundet Vild med Dans tilbage i 2012.

Se alle billederne fra tv-parrets lejlighed her

* Boliga har opgjort de gennemsnitlige salgskvadratmeterpriser baseret på salgspriser på ejerlejligheder i 2018 fordelt på postnumre.

via Listen To News