Efter datters død: Berømt filminstruktør trækker sig
Zack Snyder (yderst til venstre) tager sig en pause fra instruktørstolen. Foto: Alfredo Estrella/AFP
Filminstruktøren Zack Snyder tager en pause fra filmsettet, efter at han mistede sin datter i marts i år.

Han har instrueret film som "Batman v Superman: Dawn of Justice", "Man of Steel" og "Watchmen".

Men nu har den kendte filminstruktør Zack Snyder besluttet sig for at trække sig fra instruktørstolen for en stund, efter at hans familie blev ramt af en tragedie tidligere på året.

Det fortæller han i et interview med The Hollywood Reporter.

Dermed stopper instruktøren, der særligt er kendt for sit arbejde inden for superhelte-genren, sit arbejde med den kommende actionfilm "Justice League" for at bearbejde sorgen sammen med sin familie.

Ifølge magasinet mistede den 51-årige filminstruktør sin 20-årige datter, Autumn, i marts i år, efter at hun tog sit eget liv, og det har efterladt hele familien i stor sorg.

Alligevel besluttede Zack Snyder sig for, at han i første omgang kun ville holde to ugers pause fra instruktørstolen efter dødsfaldet, men nu har han indset, at det langt fra har været nok.

- Jeg troede, at det var rensende at gå tilbage til arbejdet, bare at begrave mig selv og se om det var vejen gennem det. Kravene i dette job er ret intense. Det er altopslugende. Og de sidste to måneder er jeg kommet frem til denne erkendelse, siger han til The Hollywood Reporter.

- Jeg har besluttet at træde et skridt tilbage fra denne film (Justice League, red.) for at være sammen med min familie og være sammen med mine børn, som virkelig har brug for mig. De går alle gennem en svær tid. Jeg går gennem en svær tid, fortsætter han og fortæller, at han i første omgang ønskede at holde dødsfaldet privat.

Zack Snyder har allerede fået en del af den kommende superheltefilm i kassen, men han har nu overladt resten til en anden instruktør.

Filminstruktøren er far og stedfar til i alt otte børn, og han har datteren Autumn fra et tidligere ægteskab med Denise Snyder.

I dag er han gift med produceren Deborah Snyder, der også har besluttet sig for at tage en pause fra filmen "Justice League" efter det tragiske dødsfald.

/ritzau/FOKUS