Efter blowjob-skandale: Slut med stærk alkohol på introture

Vilde rusture, som går over gevind, får nu konsekvenser.
Det var blandt andet en leg, hvor de kvindelige studerende skulle simulere blowjob på en banan mellem benene på de mandlige, som har været stærkt kritiseret.
Det var blandt andet en leg, hvor de kvindelige studerende skulle simulere blowjob på en banan mellem benene på de mandlige, som har været stærkt kritiseret. Foto: Scanpix/Modelfoto

Blowjob-lege med bananer, strip og ludertilråb skal ikke længere være en del af introturen, som de nye studerende på CBS udsættes for. Det skriver Djøfbladet.

Efter det for nyligt kom frem, at de unge presses til at deltage i sexistiske og krænkende lege, griber skolen nu ind med et sæt regler for introturene. Det betyder blandt andet, at stærk alkohol på turen forbydes, og at der skal være klare regler for krænkende adfærd og sanktioner, hvis de overtrædes.

- Der har på de to omtalte introture været aktiviteter af sexistisk eller seksuel karakter, som er klare overtrædelser af CBS' regler. Vi påtager os som ledelse en del af ansvaret ved ikke at have fulgt godt nok med i, hvad der sker på introture og bremset grænseoverskridende aktiviteter, udtaler uddannelsesdekan Jan Molin i en pressemeddelelse.

Følg os på Facebook

Så får du nyheder direkte leveret, og kan deltage i debatten på vores artikler.