DSB: Vi er tilbage til normalen
De fleste togpassagerer vil ikke opleve problemer med togdriften i dag. Foto: Jens Dresling / POLFOTO
Togdriften forløber nu igen næsten fuldstændigt normalt, forsikrer DSB

Så er der endelig godt nyt til de trængte tog-passagerer.

Efter en uge med arbejdsnedlæggelser, forsinkelser og aflysninger over hele landet er togdriften nemlig nu næsten vendt tilbage til den normale køreplan.

Det forsikrer DSB's trafikinformationschef, Tony Bispeskov, over for Newspaq.

"Efter vi kørte på halv kraft fra torsdag til søndag i sidste uge, er vi nu næsten tilbage på normalt plan. De eneste ændringer, der er i dag, er, at enkelte regionaltog - primært på Sjælland - er blevet aflyst," siger han til Newspaq og fortsætter:

"Derfor opfordrer vi også stadig vores passagerer til løbende at holde sig orienteret via DSB's hjemmeside eller på rejseplanen, som begge er opdateret med den seneste udvikling."

Ifølge Tony Bispeskov er konflikten dog ikke endeligt løst.

"Der foregår stadig forhandlinger mellem medarbejderne og DSB, og vi ved ikke, hvordan de ender. Men herfra glæder vi os over, at vores håndværkere igen har fundet skruenøglerne frem og skruer løs på vores tog."

Til de passagerer, der har planlagt at tage toget hjem til juleferien, var der også gode nyheder at hente fra Tony Bispeskov.

"Vi regner med at gennemføre juletrafikken helt normalt. Vi kan selvfølgelig aldrig gardere os imod nedfaldne køreledninger og den slags, men der burde ikke være nogen problemer. Og det er også stadig muligt at reservere pladser," fortæller Bispeskov til Newspaq.

Aflysningerne, der trods alt er i dag, rammer blandt andet på strækningerne mellem Østerport og Holbæk, mellem Vejle og Kolding og på Aalborg Nærbane.