Din færgetur er i fare
Faktisk vil nogle af Mols Linjens færger sejle hurtigere end planmæssigt, når de får en ordentlig storm i ryggen og dermed blæser over bølgerne. Foto: www.mols-linien.dk
Storm og orkan får rederier til at holde skibene i havnen

Norge og Sverige er lukket land i dag, hvis du altså har tænkt dig at nå dertil med en færge. Det oplyser Color Line og Stena Line til TV2.

I alt er 15 overfarter med de to rederier blevet aflyst i dag, men det er ikke blot til færger til vores nordiske lande, som ligger stille.

Bornholmstrafikken har på nær en enkelt sejlads fra henholdsvis Rønne og Ystad valgt at indstille sejladsen resten af dagen, og der har de været nødt til at støve deres gamle kæmpeskib Poul Anker af, eftersom de små hurtigfærger ikke kan klare mosten. Og der er også aflysninger til blandt andet Fanø og Samsø.

Til gengæld er der godt nyt for folk, som rejser med Mols Linjen mellem Jylland og Sjælland. Foreløbig er alle afgange forløbet planmæssigt, og det forventer man også resten af dagen. Det oplyser rederiet til Newspaq.

Mols Linjen vil dog ikke anbefale, at man bruger deres mobil-app til at tjekke, om færgen sejler. For "vejret kan ændre sig med så kort varsel, at man faktisk kan risikere at køre fra København til Odden forgæves, hvis vi pludselig er nødt til at aflyse," fortæller rederiet.