DF tager hjem fra vækst-forhandlinger
Kristian Thulesen Dahl fra Dansk Folkeparti er taget hjem for at blive frisk til nye forhandlinger i morgen. Foto: Jens Dresling / POLFOTO
Regeringen er ikke klar til imødekomme Dansk Folkepartis ønsker om større gaver til boligejerne.

Regeringens og Dansk Folkepartis forhandlinger om vækstpakken blev ikke færdige torsdag aften.

Kristian Thulesen Dahl fra Dansk Folkeparti er fløjet hjem til Jylland for at blive frisk til nye forhandlinger i morgen.

Efter aftenens møde med finansminister Claus Hjort Frederiksen (V), kunne Thulesen Dahl fortælle, at han i forvejen havde misset koncerten med Dolly Parton, som han skulle have hørt sammen med partileder Pia Kjærsgaard.

"Jeg tager hjem til Jylland. Jeg skulle faktisk have været til koncert her til aften, men nu tager jeg hjem. Og så er vi klar igen i morgen tidlig," sagde finansordføreren fra regeringens støtteparti til TV 2 News' kamera.

Den store knast i forhandlingerne om regeringens vækstplan 'Holdbar vækst' drejer sig om, at Dansk Folkeparti vil have fradraget for serviceydelser og forbedringer i hjemmet fordoblet til 30.000 kroner.

Samtidig har Dansk Folkeparti er stort ønske på vegne af de ældre. En jobgaranti til de 55-årige skal sikre, at det 'grå guld' ikke havner på overførselsindkomster.

Men partiets timeout tyder på, at regeringen er hård at forhandle med.

"Hvis vi tager en halv eller en hel dag mere, så er det bedre end at forcere," sagde finansordføreren efter aftenens forhandlinger i Finansministeriet til TV 2 News.