Dansk arrogance er godt
Morten Olsen er positivt på dansk selvtillid. Foto: Scanpix, Jens Nørgaard Larsen
Den norske snak om et arrogant dansk hold er ikke helt forkert. Men det er heller ikke nødvendigvis en dårlig ting, siger Morten Olsen.

Norske medier har før morgendagens landskamp været efter efter det danske landshold. Nordmændene kalder det danske landshold arrogant, og det er Morten Olsen til dels enig i:

"Vi tror på, at vi kan vinde fodboldkampe, og hvis det er det, de kalder for arrogance, så er det vel ikke helt forkert. Det er på mange måder nødvendigt at have arrogance for at vinde fodboldkampe," siger landstræneren på dagens pressemøde.

Han forsikrede samtidig, at selvom holdet tror på sig selv, så har man den fornødne respekt for Norge. Ifølge Morten Olsen er det dog ikke helt skævt, at det danske hold tror på sig selv inden kampen i morgen:

"Selvom stastistik ikke ellers er noget jeg går op i, så hæfter jeg mig selvfølgelig ved, at vi ikke har tabt til et skandinavisk hold i kvalifikationsturneringer de seneste 10-12 år".

Morten Olsen regner med et defensivt indstillet norsk hold, hvilket betyder, at Danmark skal ud og styre kampen fra start.

Og til det får holdet brug for solid opbakning fra de mere end 39.000 tilskuere, der har indløst billet:

"Stemingen på Ullevaal var fuldstændig fantastisk igennem hele kampen, og det hjalp selvfølgelig det norske hold, der ellers ikke spillede en god kamp fra start til slut. På samme måde skal vi vise, at Parken er vores hjemmebane", sagde Morten Olsen.

Kampen begynder klokken 20.15 i morgen.