Chelsea-træner: Sejren er en kritikerlussing
Drogba spillede fremragende i Chelseas 3-0 sejr over det spanske storhold Valencia. Foto: Matt Dunham
Chelsea reddede livet i Champions League, hvilket bør få kritikerne til at forstumme, mener Chelseas træner.

Forud for tirsdagens skæbnekamp mod Valencia var Chelsea afhængig af en sejr for at gå videre i verdens stærkeste turnering, og kritikere har været nådesløse mod London-klubbens træner, André Villas-Boas.

Men sejren burde give Chelsea et pusterum, sagde Villas-Boas til The Guardian efter den sikre 3-0-sejr.

"Det var en stor sejr for Chelsea-spillerne. De fortjener en respekt, som de ikke får. Vi er løbende blevet forfulgt af forskellige typer, men i aften gav vi alle kritikerne et slag i ansigtet," sadge den pressede træner.

Chelsea har haft et forår med svingende præstationer og ligger nummer fire i Premier League med ti point op til Manchester City på førstepladsen. Villas-Boas anerkender Manchester Citys succes, men mener samtidig, at pressen driver klapjagt på hans klub.

Selv om Manchester City er i samme situation som Chelsea og først får afgjort sin Champions League-skæbne i sidste runde (onsdag aften mod Bayern München, red.), har kritikken mod Chelsea været anderledes hård, påpeger Villas-Boas.

"Der har været en konstant forfølgelse af Chelsea - en kontinuerlig aggression mod én klub. Vi er nødt til at acceptere, at vi er blevet jeres (pressens, red.) mål," sagde Villas-Boas.

Kilde: The Guardian